Jídelníček
JÍDELNÍČEK NA LEDEN 2025 | Tel.č.jídelny 604 725 965 | ||||||
Úterý | Polévka | Drůbková s kroupami | 1.1,7,9 | ||||
21.1. | Hlavní jídlo | Chalupnická hovězí pečeně, rýže, jogurt, čaj (S,R) | 1.1,7,9 | ||||
Středa | Polévka | Bramborová se sýrem | 1.1,7,9 | ||||
22.1. | Hlavní jídlo | Zapečené těstoviny se salámem, zeleninový salát | 1.1,3,7,9 | ||||
mošt (S) | |||||||
Čtvrtek | Polévka | Pórková s kapáním | 1.1,3,7,9 | ||||
23.1. | Hlavní jídlo | Koprová omáčka, vejce, brambory, ovoce, čaj | 1.1,3,7,9 | ||||
Pátek | Polévka | Cizrnová | 1.1,7,9 | ||||
24.1. | Hlavní jídlo | Sýrová pizza, mléko, čaj (S) | 1.1,3,7 | ||||
Pondělí | Polévka | Cuketový krém | 1.1,7,9 | ||||
27.1. | Hlavní jídlo | Špecle s krůtím masem a petrželkou, mléko, čaj (S) | 1.1,7,9 | ||||
Úterý | Polévka | Krupicová s vejci | 1.1,3,7,9 | ||||
28.1. | Hlavní jídlo | Vepřové na kmíně, brambory, ovoce, čaj (S,R) | 1.1,7,9 | ||||
Středa | Polévka | Maďarská rybí | 1.1,4,7,9 | ||||
29.1. | Hlavní jídlo | Bramborové šišky s mákem, ochucené mléko, čaj | 1.1,7,9 | ||||
jablko | |||||||
Čtvrtek | Polévka | Zeleninová s kuskusem | 1.1,7,9 | ||||
30.1. | Hlavní jídlo | Kovbojské fazole, chléb, okurka, džus (S) | 1.1,1.2,7,9 | ||||
Pátek | Polévka | Kmínová s cizrnovým strouháním | 3,7,9 | ||||
31.1. | Hlavní jídlo | Italský guláš, špagety, čaj (S,R) | 1.1,7,9 | ||||
SEZNAM ALERGENŮ
1. Obiloviny obsahující lepek, 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6. Sójové boby (sója) a výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody 8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy,8.4 kešu ořechy, 8.5 pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistácie, 8.8 makadamie a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich