Jídelníček

 JÍDELNÍČEK  NA  ÚNOR  2025Tel.č.jídelny 604 725 965 
        
PondělíPolévka Fazolová   1.1,7,9 
3.2.Hlavní jídloRybí porce v sezamovém obalu, brambory, zeleninový 1.1,1.2,4,7,9
  salát, čaj  (S)    
ÚterýPolévka Slepičí s nudlemi  1.1,7,9 
4.2.Hlavní jídloHovězí pečeně znojemská, rýže, ovoce, čaj (S,R)1.1,9 
        
StředaPolévka Květáková   1.1,7,9 
5.2.Hlavní jídloKrůtí plátek po valticku, brambory, džus (S)1.1,7,9 
        
ČtvrtekPolévka Hlívovo-pórkový krém  1.1,7,9 
6.2.Hlavní jídloKoláče s tvarohem a povidlím, oříškové kakao, čaj, 1.1,3,7 
  jablko (S)     
PátekPolévka Krupicová s vejci  1.5,3,7,9 
7.2.Hlavní jídloPoděbradské maso, těstoviny, čaj (S,R) 1.1,7,9 
        
PondělíPolévka Z míchaných luštěnin  1.1,7,9 
10.2.Hlavní jídloKuřecí maso s broskví, bramborová kaše, mošt (S)7,9 
        
ÚterýPolévka Drůbková se špaldovými kroupami 1.5,7,9 
11.2.Hlavní jídloRajská omáčka, masové koule, celozrnný knedlík, 1.1,1.2,3,7,9
  ovoce, čaj (S,R)    
StředaPolévka Bramborová   1.1,7,9 
12.2.Hlavní jídloRizoto, zeleninový salát, mléko, čaj (S,R)7,9 
        
ČtvrtekPolévkaZeleninová s kuskusem  1.1,7,9 
13.2.Hlavní jídloČočka po srbsku, vejce, chléb, okurka, čaj (S)1.1,1.2,3,9 
        
PátekPolévka Rýžová   7,9 
14.2.Hlavní jídloSýrová omáčka s kuřecím masem, těstoviny, čaj (S)1.1,7,9 
        
PondělíPolévka Zeleninová s vejci  1.1,3,7,9 
17.2.Hlavní jídloRybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, 3,4,7,9 
  zeleninový salát, čaj (S)    
ÚterýPolévka Vločková   1.4,7,9 
18.2.Hlavní jídloBramborové gnocchi se smetanovým špenátem, 1.1,3,7,9 
  ovoce, mléko, čaj (S)    
StředaPolévka Kmínová se sýrovým kapáním 1.1,3,7,9 
19.2.Hlavní jídloVepřové výpečky, dušená zelenina, brambory, jogurt,1.1,7,9 
  čaj  (S,R)     
ČtvrtekPolévka Hrachová   1.1,7,9 
20.2.Hlavní jídloDukátové buchtičky s krémem, jablko, čaj1.1,3,7 
        
PátekPolévka Pórková   1.1,7,9 
21.2.Hlavní jídloKuřecí maso na kari, rýže, mošt (S,R) 1.1,7,9 
21.2.       
PondělíPolévka Brokolicová se sýrem  1.1,7,9 
24.2.Hlavní jídloPečené kuřecí stehno, brambory, mléko, čaj (S)1.1,7,9 
        
ÚterýPolévka Slepičí s mušličkami  1.1,7,9 
25.2.Hlavní jídloHovězí guláš, houskový knedlík, ovoce, čaj (S,R)1.1,1.2,3,7,9
        
StředaPolévka Bílá   1.1,7,9 
26.2.Hlavní jídloSekaná, těstovinový salát, džus (S,R) 1.1,1.2,3,7,9
        
ČtvrtekPolévka Z rybího filé s pórkem  1.1,4,7,9 
27.2.Hlavní jídloLuštěniny na smetaně, chléb, okurka, čaj (S,)1.1,1.2,7,9 
        
PátekPolévka Dýňový krém  1.1,7,9 
28.2.Hlavní jídloŠumavské nudle, červená řepa, mléko, čaj (S,R)1.1,7,9 
        

SEZNAM ALERGENŮ 

1.      Obiloviny obsahující lepek, 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 

2.      Korýši a výrobky z nich 

3.      Vejce a výrobky z nich 

4.      Ryby a výrobky z nich 

5.      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní 

6.      Sójové boby (sója) a výrobky z ní 

7.      Mléko a výrobky z něj 

8.      Skořápkové plody 8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy,8.4 kešu ořechy, 8.5 pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistácie, 8.8 makadamie a výrobky z nich 

9.      Celer a výrobky z něj 

10. Hořčice a výrobky z ní 

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, vyjádřeno SO2 

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 
14. Měkkýši a výrobky z nich 

Soubory