Jídelníček
JÍDELNÍČEK NA ÚNOR 2025 | Tel.č.jídelny 604 725 965 | ||||||
Pondělí | Polévka | Fazolová | 1.1,7,9 | ||||
3.2. | Hlavní jídlo | Rybí porce v sezamovém obalu, brambory, zeleninový | 1.1,1.2,4,7,9 | ||||
salát, čaj (S) | |||||||
Úterý | Polévka | Slepičí s nudlemi | 1.1,7,9 | ||||
4.2. | Hlavní jídlo | Hovězí pečeně znojemská, rýže, ovoce, čaj (S,R) | 1.1,9 | ||||
Středa | Polévka | Květáková | 1.1,7,9 | ||||
5.2. | Hlavní jídlo | Krůtí plátek po valticku, brambory, džus (S) | 1.1,7,9 | ||||
Čtvrtek | Polévka | Hlívovo-pórkový krém | 1.1,7,9 | ||||
6.2. | Hlavní jídlo | Koláče s tvarohem a povidlím, oříškové kakao, čaj, | 1.1,3,7 | ||||
jablko (S) | |||||||
Pátek | Polévka | Krupicová s vejci | 1.5,3,7,9 | ||||
7.2. | Hlavní jídlo | Poděbradské maso, těstoviny, čaj (S,R) | 1.1,7,9 | ||||
Pondělí | Polévka | Z míchaných luštěnin | 1.1,7,9 | ||||
10.2. | Hlavní jídlo | Kuřecí maso s broskví, bramborová kaše, mošt (S) | 7,9 | ||||
Úterý | Polévka | Drůbková se špaldovými kroupami | 1.5,7,9 | ||||
11.2. | Hlavní jídlo | Rajská omáčka, masové koule, celozrnný knedlík, | 1.1,1.2,3,7,9 | ||||
ovoce, čaj (S,R) | |||||||
Středa | Polévka | Bramborová | 1.1,7,9 | ||||
12.2. | Hlavní jídlo | Rizoto, zeleninový salát, mléko, čaj (S,R) | 7,9 | ||||
Čtvrtek | Polévka | Zeleninová s kuskusem | 1.1,7,9 | ||||
13.2. | Hlavní jídlo | Čočka po srbsku, vejce, chléb, okurka, čaj (S) | 1.1,1.2,3,9 | ||||
Pátek | Polévka | Rýžová | 7,9 | ||||
14.2. | Hlavní jídlo | Sýrová omáčka s kuřecím masem, těstoviny, čaj (S) | 1.1,7,9 | ||||
Pondělí | Polévka | Zeleninová s vejci | 1.1,3,7,9 | ||||
17.2. | Hlavní jídlo | Rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, | 3,4,7,9 | ||||
zeleninový salát, čaj (S) | |||||||
Úterý | Polévka | Vločková | 1.4,7,9 | ||||
18.2. | Hlavní jídlo | Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem, | 1.1,3,7,9 | ||||
ovoce, mléko, čaj (S) | |||||||
Středa | Polévka | Kmínová se sýrovým kapáním | 1.1,3,7,9 | ||||
19.2. | Hlavní jídlo | Vepřové výpečky, dušená zelenina, brambory, jogurt, | 1.1,7,9 | ||||
čaj (S,R) | |||||||
Čtvrtek | Polévka | Hrachová | 1.1,7,9 | ||||
20.2. | Hlavní jídlo | Dukátové buchtičky s krémem, jablko, čaj | 1.1,3,7 | ||||
Pátek | Polévka | Pórková | 1.1,7,9 | ||||
21.2. | Hlavní jídlo | Kuřecí maso na kari, rýže, mošt (S,R) | 1.1,7,9 | ||||
21.2. | |||||||
Pondělí | Polévka | Brokolicová se sýrem | 1.1,7,9 | ||||
24.2. | Hlavní jídlo | Pečené kuřecí stehno, brambory, mléko, čaj (S) | 1.1,7,9 | ||||
Úterý | Polévka | Slepičí s mušličkami | 1.1,7,9 | ||||
25.2. | Hlavní jídlo | Hovězí guláš, houskový knedlík, ovoce, čaj (S,R) | 1.1,1.2,3,7,9 | ||||
Středa | Polévka | Bílá | 1.1,7,9 | ||||
26.2. | Hlavní jídlo | Sekaná, těstovinový salát, džus (S,R) | 1.1,1.2,3,7,9 | ||||
Čtvrtek | Polévka | Z rybího filé s pórkem | 1.1,4,7,9 | ||||
27.2. | Hlavní jídlo | Luštěniny na smetaně, chléb, okurka, čaj (S,) | 1.1,1.2,7,9 | ||||
Pátek | Polévka | Dýňový krém | 1.1,7,9 | ||||
28.2. | Hlavní jídlo | Šumavské nudle, červená řepa, mléko, čaj (S,R) | 1.1,7,9 | ||||
SEZNAM ALERGENŮ
1. Obiloviny obsahující lepek, 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6. Sójové boby (sója) a výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody 8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy,8.4 kešu ořechy, 8.5 pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistácie, 8.8 makadamie a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich