Jídelníček

 JÍDELNÍČEK  NA DUBEN 2024Tel.č.jídelny 604 725 965 
        
PondělíPolévka       
1.4.Hlavní jídloVelikonoční pondělí - nevaří se   
        
ÚterýPolévka Brokolicová se sýrem  1.1,7,9 
2.4.Hlavní jídloRybí porce,brambory,zeleninový salát sterilovaný,čaj 1.1,1.2,3,4,7,9
        
StředaPolévka Z pohankových vloček  7,9 
3.4.Hlavní jídloKuřecí maso na paprice, těstoviny, mošt (S)1.1,7,9 
        
ČtvrtekPolévkaBramborová   1.1,7,9 
4.4.Hlavní jídloČočka na kyselo, vejce, chléb, okurka, ovoce, čaj (S)1.1,3,7,9,10 
        
PátekPolévka Pórková s kapáním  1.1,3,7,9 
5.4.Hlavní jídloMexický guláš, rýže, džus (S,R) 1.1,7,9 
        
PondělíPolévka Hrachová   1.1,7,9 
8.4.Hlavní jídloKrůtí plátek po valticku, brambory, džus (S)1.1,7,9 
        
ÚterýPolévka Slepičí s písmenky  1.1,7,9 
9.4.Hlavní jídloSvíčková na smetaně, houskový knedlík, ovoce, čaj (S,R)1.1,1.2,3,7,9
        
StředaPolévka Květáková s vejci  1.1,3,7,9 
10.4.Hlavní jídloHolandský řízek, brambory, zeleninový salát, mléko, 1.1,1.2,3,7,9
  čaj (S)     
ČtvrtekPolévka Kmínová se sýrovým kapáním 1.1,3,7,9 
11.4.Hlavní jídloVepřové á la bažant, rýže, mošt (S,R) 1.1,7,9 
        
PátekPolévka Česneková   1.1,1.2,7,9 
12.4.Hlavní jídloBuchty s tvarohem, vanilkové mléko, čaj, ovoce1.1,7,9 
        
PondělíPolévka Dýňový krém  1.1,7,9 
15.4.Hlavní jídloKuřecí maso s broskví, bramborová kaše, mošt7,9 
        
ÚterýPolévka Rýžová   7,9 
16.4.Hlavní jídloVepřové výpečky, zelí, bramborový knedlík, ovoce,1.1,1.2,3,7,9
  čaj (S,R)     
StředaPolévka Rybí maďarská  1.1,4,7,9 
17.4.Hlavní jídloZapečené těstoviny se salámem, červená řepa,1.1,3,7,9 
  mléko, čaj (S)    
ČtvrtekPolévkaZ jarní zeleniny  1.1,7,9 
18.4.Hlavní jídloFazolový guláš, chléb, okurka, čaj (S) 1.1,1.2,7,9,10
        
PátekPolévka Bílá   1.1,7,9 
19.4.Hlavní jídloSrbské rizoto, zeleninový salát, džus (S,R)7,9 
        
PondělíPolévka Z míchaných luštěnin  1.1,7,9 
22.4.Hlavní jídloRybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše,1.1,4,7,9 
  zeleninový salát, čaj    
ÚterýPolévka Krupicová s vejci  1.5,3,7,9 
23.4.Hlavní jídloBoloňské špagety, ovoce, džus (S,R) 1.1,7,9 
        
StředaPolévka Ze zeleného hrášku  1.1,7,9 
24.4.Hlavní jídloSekaná, brambory, zeleninový salát, mléko, čaj (S,R)1.1,1.2,3,7,9
        
ČtvrtekPolévka Drůbková s cizrnovým strouháním 1.1,7,9 
25.4.Hlavní jídloHovězí pečeně znojemská, rýže, šlehaný tvaroh, čaj (S,R)1.1,7,9,10 
        
PátekPolévka Hlívovo-pórkový krém  1.1,7,9 
26.4.Hlavní jídloKynuté knedlíky s jahodami, karamelové mléko, čaj, 1.1,3,7 
  ovoce     
PondělíPolévka Indická z červené čočky  1.1,7,9 
29.4.Hlavní jídloPečené kuřecí stehno, rýže, kompot, čaj 1.1,7,9 
        
ÚterýPolévka Slepičí s těstovinou  1.1,7,9 
30.4.Hlavní jídloBratislavské vepřové plecko, špaldový knedlík, ovoce,1.1,1.5,3,7,9
  džus (S,R)     

 

SEZNAM ALERGENŮ

1.      Obiloviny obsahující lepek, 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2.      Korýši a výrobky z nich

3.      Vejce a výrobky z nich

4.      Ryby a výrobky z nich

5.      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní

6.      Sójové boby (sója) a výrobky z ní

7.      Mléko a výrobky z něj

8.      Skořápkové plody 8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy,8.4 kešu ořechy, 8.5 pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistácie, 8.8 makadamie a výrobky z nich

9.      Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich